Mostrar o rexistro simple do ítem

dc.date.accessioned2017-06-07T07:47:53Z
dc.date.available2017-06-07T07:47:53Z
dc.date.issued1993
dc.identifier.issn1695-419X
dc.identifier.otherhttps://dialnet.unirioja.es/servlet/extart?codigo=5053598
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.11940/8819
dc.language.isoglg
dc.publisherXunta de Galicia: Conselleria de Sanidade
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.titleToxiinfeccións alimentarias. Abrochos en Galicia no ano 1993
dc.typeArtigoes
dc.issue.number12
dc.journal.titleBoletín epidemiolóxico de Galicia BEG
dc.page.initial1
dc.page.final5
dc.rights.accessRightsopenAccess
dc.volume.number7


Ficheiros no ítem

Este ítem aparece na(s) seguinte(s) colección(s)

Mostrar o rexistro simple do ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
A non ser que se indique outra cousa, a licenza do ítem descríbese comoAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional