Mostrar o rexistro simple do ítem

dc.date.accessioned2024-10-01T08:38:45Z
dc.date.available2024-10-01T08:38:45Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.11940/19140
dc.description.abstract[GLG] Na rutina moderna, levar comida nunha friameira é común e útil, e isto ofrécenos control sobre a calidade e composición das nosas comidas. Porén, require precaución para evitar a dependencia de alimentos ultraprocesados. A planificación coidadosa e a diversidade de ingredientes son claves para manter unha dieta equilibrada e segura. As friameiras deben incluír verduras, proteínas e carbohidratos complexos, con énfase en alimentos frescos e refrixerios saudables. Con este enfoque consciente, podemos gozar de comidas caseiras e saudables en calquera lugar, o que mellora o noso benestar diario.es
dc.language.isoglges
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.titleComer de friameira: Guía para unha alimentación saudable e conscientees
dc.typeArtigoes
dc.contributor.authorcorpConsellería de Sanidadees
dc.issue.number6es
dc.journal.titleVenres saudablees
dc.organizationConsellería de Sanidadees
dc.page.initial1es
dc.page.final1es
dc.rights.accessRightsopenAccesses
dc.subject.keywordDXSPes
dc.subject.keywordVenres saudablees


Ficheiros no ítem

Este ítem aparece na(s) seguinte(s) colección(s)

Mostrar o rexistro simple do ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
A non ser que se indique outra cousa, a licenza do ítem descríbese comoAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional