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dc.contributor.authorGude Sampedro, Francisco 
dc.contributor.authorCasanueva Freijo, Felipe 
dc.contributor.authorGarcía López, José Manuel 
dc.contributor.authorPazos Couselo, Marcos 
dc.contributor.authorGonzález Rodríguez, María
dc.date.accessioned2017-06-07T07:02:42Z
dc.date.available2017-06-07T07:02:42Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.issn1520-9156
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.11940/1991
dc.language.isoeng
dc.titleShould the amounts of fat and protein be taken into consideration to calculate the lunch prandial insulin bolus? Results from a randomized crossover trial
dc.typeArtigoes
dc.authorsophosGarcía-López, J. M.
dc.authorsophosGonzález-Rodriguez, M.
dc.authorsophosPazos-Couselo, M.
dc.authorsophosGude, F.
dc.authorsophosPrieto-Tenreiro, A.
dc.authorsophosCasanueva, F.
dc.identifier.doi10.1089/dia.2012.0149
dc.identifier.isi314313100008
dc.identifier.pmid23259764
dc.identifier.sophos12492
dc.issue.number2
dc.journal.titleDiabetes Technology & Therapeutics
dc.organizationServizo Galego de Saúde::Estrutura de Xestión Integrada (EOXI)::EOXI de Santiago - Complexo Hospitalario Universitario de Santiago::Endocrinoloxía
dc.organizationServizo Galego de Saúde::Estrutura de Xestión Integrada (EOXI)::EOXI de Santiago - Complexo Hospitalario Universitario de Santiago::Epidemioloxía Clínica
dc.page.initial166
dc.page.final71
dc.rights.accessRightsopenAccess
dc.typesophosArtículo Original
dc.volume.number15


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