Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.date.accessioned2024-10-01T08:38:45Z
dc.date.available2024-10-01T08:38:45Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.11940/19133
dc.description.abstract[GLG] Consumir alimentos frescos e de tempada é crucial para unha vida saudable. Estes alimentos, cultivados no seu momento óptimo, posúen un contido nutricional superior e un sabor máis intenso. O seu consumo favorece a agricultura local, diminúe o impacto ambiental ao reducir as emisións de transporte e promove a sustentabilidade. Ademais, estes produtos adoitan ser máis económicos e de mellor calidade. Incorporalos na dieta é sinxelo e beneficioso, tanto para a saúde persoal como para a economía local e o ambiente, fomentando un estilo de vida máis equilibrado e consciente.es
dc.language.isoglges
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.titleAlimentos frescos e de tempada para unha vida saudablees
dc.typeArtigoes
dc.contributor.authorcorpConsellería de Sanidadees
dc.issue.number8es
dc.journal.titleVenres saudablees
dc.organizationConsellería de Sanidadees
dc.page.initial2es
dc.page.final2es
dc.rights.accessRightsopenAccesses
dc.subject.keywordDXSPes
dc.subject.keywordVenres saudablees


Ficheros en el ítem

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional