Mostrar el registro sencillo del ítem
Alimentos frescos e de tempada para unha vida saudable
dc.date.accessioned | 2024-10-01T08:38:45Z | |
dc.date.available | 2024-10-01T08:38:45Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.11940/19133 | |
dc.description.abstract | [GLG] Consumir alimentos frescos e de tempada é crucial para unha vida saudable. Estes alimentos, cultivados no seu momento óptimo, posúen un contido nutricional superior e un sabor máis intenso. O seu consumo favorece a agricultura local, diminúe o impacto ambiental ao reducir as emisións de transporte e promove a sustentabilidade. Ademais, estes produtos adoitan ser máis económicos e de mellor calidade. Incorporalos na dieta é sinxelo e beneficioso, tanto para a saúde persoal como para a economía local e o ambiente, fomentando un estilo de vida máis equilibrado e consciente. | es |
dc.language.iso | glg | es |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.title | Alimentos frescos e de tempada para unha vida saudable | es |
dc.type | Artigo | es |
dc.contributor.authorcorp | Consellería de Sanidade | es |
dc.issue.number | 8 | es |
dc.journal.title | Venres saudable | es |
dc.organization | Consellería de Sanidade | es |
dc.page.initial | 2 | es |
dc.page.final | 2 | es |
dc.rights.accessRights | openAccess | es |
dc.subject.keyword | DXSP | es |
dc.subject.keyword | Venres saudable | es |
Ficheros en el ítem
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
