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dc.contributor.authorRodríguez Durán, F.
dc.contributor.authorRomán Caride, M.
dc.contributor.authorRodríguez Verdes, V.
dc.contributor.authorVidal Iglesias, J.
dc.contributor.authorDíaz Rio, J.M.
dc.contributor.authorNores Blanco, B.,
dc.contributor.otherGalicia. Consellería de Sanidade
dc.date.accessioned2017-06-07T07:46:42Z
dc.date.available2017-06-07T07:46:42Z
dc.date.issued2003
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.11940/8725
dc.language.isospa
dc.publisherConsellería de Sanidade, Dirección Xeral de Saúde Pública,
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.titleGuía de implantación de sistemas de autocontrol na restauración hospitalaria. Plan de análise de perigos e puntos de control crítico
dc.typeLibro
dc.place.issuedSantiago de Compostela :
dc.rights.accessRightsopenAccess
dc.subject.decsInfección Hospitalaria
dc.subject.decsPrevención y control
dc.subject.decsServicio de Alimentación en Hospital
dc.subject.decsGuía
dc.typeeos[Libro electrónico]
dc.typeeosProcedementos de prevención e control de enfermidades transmisibles no medio hospitalario


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